Nuffield Health
Glasgow

Alterations and refurbishment of the existing Greens Gym and reception area, at Nuffield Health’s busy central Glasgow location.

Completed in December 2012 this project included the formation of a new clinical area which included new examination rooms, lab, toilet and shower room. Existing services were altered, new ceiling, floor finishes throughout. Decoration works to all areas including a new entrance screen.

Also part of the project was refurbishment of the existing bar/restaurant area including full re-decoration, new floor coverings, alterations to services and new lighting. Installation of new bar and services.

Furthernore, refurbishment works were carried out to the existing entrance/reception area including new reception desk and fitted joinery items. New floor finishes and decoration.

Finally, all existing first floor gym areas were redecorated and new lighting throughout.

Client: Nuffield Health
Architect: Hadfield, Cawkwell and Davidson
Value: £340k